Accordeonist M/V

 

Piratenkoor "de Stormvogels", van huis uit een weinig orthodox shantykoor, en al jaren bezig in wat nu wel waterfolk of nautische folk genoemd wordt. Ons koor bestaat uit circa 50 mannen en we hebben begeleiding van een tweetal accordeonisten, een slagwerker, een drietal gitaristen en een geweldige vrouwelijke dirigente die tevens piano, harmonica en fluiten bespeelt.

Onze optredens worden verlevendigd door interessante choreografie en zijn nooit saai. Wij zijn vaak gevraagd op festivals in Drenthe, de achterhoek, de randstad, Duitsland en eens per twee jaar reizen we af naar Kuldiga in Letland. 

Ons repertoire is breed, de tekst moet over de zee of het water gaan, maar verder zingen we wat we zelf mooi vinden. De zeemans- en volksliedjes komen uit de Lage Landen, Duitsland, Engeland, Ierland, en Amerika. Wij putten ook uit het kleinkunst- en klassieke repertoire. 

Wij zoeken ter versterking van onze geweldige muzikantengroep een extra accordeonist (m/v).

Van onze muzikanten vragen wij dat ze regelmatig onze wekelijkse repetitie op dinsdagavond bijwonen, thuis de arrangementen studeren en regelmatig meedoen aan onze optredens, waarvan enkele in het buitenland. De optredens die buiten de regio vallen bezoeken we doorgaans per bus.

De sociale samenhang is sterk in onze groep, we zijn een gezellige, soms wat chaotische groep, maar weten van wanten als er een prestatie van ons verwacht wordt. Onze vestigingsplaats is Emmen (Drenthe) en de leden komen uit de wat ruime omgeving.

Reacties kunt u doorgeven aan:

onze voorzitter: Hans Groenendal, telefoon 0591-613 124

of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het piratenkoor bedankt deze sponsor:
Klik op het logo om de website te bezoeken.

Bezoekers

Vandaag 7

Gisteren 53

Alle 932246