E-mailadresAfdrukken

17e Internationaal Shanty & Seasong festival

Optreden

Optreden:
17e Internationaal Shanty & Seasong festival
Wanneer:
zo, 8. september 2019, 11:00 u - 18:00 u
Locatie:
Emmen - Emmen, Drenthe
Categorie:
Openbaar G.i.

Omschrijving

Op 8 september 2019 word het 17e Internationaal Shanty & Seasong Festival in het centrum van Emmen georganiseerd door Stichting Shanty Cultuur Emmen.
Op acht podia zullen vier en twintig koren het beste aan U tonen. Hiermee is dit festival het grootste eendaagse festival van Europa.
Dat dit festival aanslaat blijkt uit de vele aanmeldingen uit binnen en buitenland, wat inhoud dat ons festival een Europees bekend festival is. Ook dit jaar denken wij u u weer een geweldig programma te kunnen bieden. Wat helaas wel voor kan komen is dat u soms op verschillende podia een zelfde lied zult horen. Maar neemt u van ons aan dat elk koor het op haar eigen manier ten gehore brengt, aan u het oordeel wat u het leukste vind. Ook is er dit jaar weer een grote Braderie en Vlooienmarkt, georganiseerd door Vitalismarkten en U wordt ontvangen met muziek door de pretband DINGES.

Rest ons nog de Gemeente Emmen, Het Ondernemersfonds Emmen Centrum, De gezamenlijke Horeca, Flamingo Plaza wok restaurant, Vitalismarkten, Drukkerij Hemel (Erica) en de overige sponsoren te bedanken voor hun financiële steun of andere bijdrage.
Als laatste bedanken wij de vrijwilligers van dit festival voor hun inzet, zonder hen is een "vlekkeloze" organisatie niet te realiseren.
Tot slot vermelden wij hierbij dat wethouder Robert Kleine het festival op het hoofdpodium om 12:30u zal openen. Er vind dus geen samenzang plaats.

Wij wensen u allen een geweldig Festival toe
Namens het bestuur Stichting Shanty Cultuur Emmen:
Hans Groenendal, Voorzitter / Penningmeester.
Gerrit Reinderink, Secretaris / PR. Relations.GRATIS Parkeren auto en bus zie plattegrond!

Aanrijden via van Schaikweg.

Andere parkeerplaatsen zijn betaald parkeren ook op zondag.

 

Download hier: Programmaboekje 2019


Locatie

Locatie:
Emmen
Plaats:
Emmen
Provincie:
Drenthe
Land:
NetherlandsHet piratenkoor bedankt deze sponsor:
Klik op het logo om de website van deze sponsor te bezoeken.

Bezoekers

Vandaag 51

Gisteren 70

Alle 945943