Nieuws

12e Int. Shanty & Seasongfestival

Persbericht.

Zeemansliederen in Emmen.

Op zondag 14 september 2014 vindt in het centrum van Emmen het 12e eendaagse Shanty & Seasong Festival als een van de grootste van Europa plaats.
Naast dit muziek spektakel is er van 11.00 tot 18.00 uur een grote Braderie en Vlooienmarkt georganiseerd door Organisatie bureau Vitalis.
Ook dit jaar is de stichting shanty cultuur er weer in geslaagd om u een gevarieerd aanbod van koren voor te stellen uit bijna geheel Nederland en drie koren uit Duitsland.

Vanaf 13.00 uur zullen op zeven podia verdeeld over de stadsvloer 21 koren uit binnen en buitenland hun beste kunnen vertonen. Het hoogtepunt is op het Hoofdpodium op het marktplein, als om 17.30 uur alle zangers, muzikanten en publiek één groot koor vormen.

De organisatie is in handen van de Stichting Shanty Cultuur Emmen met ondersteuning van het Piratenkoor “De Stormvogels”.

Financieel is het festival mede mogelijk gemaakt door de gemeente Emmen, de gezamenlijke plaatselijke Horeca, Stichting Ondernemersfonds Emmen Centrum / Vlinderstad, Op=Op voordeelshop Emmen, Flamingo Plaza, Hollands Glorie, Vitalis, DSM en diverse kleine sponsors.

De toegang is gratis.

Met vriendelijke groet en voor informatie,
Namens de Stichting Shanty Cultuur Emmen
Voorzitter: Hans Groenendal Tel: 06-28187235
Secretaris: Gerrit Reinderink Tel: 06-30807719